Referenciák

Referenciáink kategóriák szerint rendezve takinthetők meg.

Kérjük válasszon a bal oldalon megjelent bútor kategóriák közül! A kiválasztot kategóriába megjelent valamely bútor képére kattintva több képet is megtekinthet.

Plumet Bútor - refernciáink >> Konyhabútor - irodabútor - gardrób - nappali bútor - fürdőszoba bútorok - előszoba bútorok - hálószoba bútorok - egyéb bútorok - üzletberendezés

001
(konyha #075)
7,2 m2 alapterületű konyha, amely egy 4 tagú család részére készült mindennapos, intenzív használatra. Az optimális helykihasználás és a kényelmes használat érdekében a konyhát U alakban építettük be a teljes, 2,8 méteres belmagasságot kihasználva. Az étkező felőli oldal magasított L alakú pult lezárást kapott. A konyhapult magassága 90 cm, a magasított pulté 115 cm. A konyha teljesen gépesített. Beépítettük a tűzhelyet, a mosogatógépet és a borhűtőt, a mikrohullámú sütő magasított polcon kapott helyet és szekrénybe rejtettük a szagelszívót. Alapanyag A bútortest és a frontfelületek magas fényű beige bútorlapból készültek. A munkapult 4 cm vastag diófa mintázatú dekorlemez. A magasított L alakú pultot - amelyet egyik végén fém oszlop támaszt meg - alumíniumhatású éllel láttuk el, és beépítettük alá a világítást és a konnektorokat. A felsőszekrények között vannak alumínium keretes, savmaratott üvegajtók és bútorlapból készült ajtók egyaránt. A felsőszekrény összes eleme felfelé nyílik a vízszintes állásig. A rolós szekrény redőnye szálcsiszolt eloxált alumíniumból készült, és ez rejti a háztartási kisgépeket és a konnektorokat. A roló lehúzásával eltűnnek az egyébként azonnal kézre álló, áramhoz csatlakoztatott gépek. A teljes konyhaszekrény egységes alumíniumhatású lábazatot kapott. Fogantyúk A bútorlap élébe mart végigfutó alumínium fogantyúk az alsó szekrényajtókon felül, a felső szekrényajtókon alul találhatók. Nem állnak ki a bútortestből, nem lehet beléjük akadni. Szerelvények Az ajtók és a fiókok is önbehúzós, gázcsillapítású szerelvényekkel vannak ellátva. Nincs ajtóbecsapódás, mert maguktól finoman becsukódnak. A sarokelemekben kihajtható fém kosarak helyeztünk el a kényelmes és jobb helykihasználásért.
002
(iroda #060)
Wenge furnéros vezetői irodabútor család. Natúr színben, selyemfényű lakkal felületkezelve. Irattartó szekrényen alumínium keretes ajtó.