Referenciák

Referenciáink kategóriák szerint rendezve takinthetők meg.

Kérjük válasszon a bal oldalon megjelent bútor kategóriák közül! A kiválasztot kategóriába megjelent valamely bútor képére kattintva több képet is megtekinthet.

Plumet Bútor - refernciáink >> Konyhabútor - irodabútor - gardrób - nappali bútor - fürdőszoba bútorok - előszoba bútorok - hálószoba bútorok - egyéb bútorok - üzletberendezés

001
(nappalik #051)
TV állvány Wenge színű laminált bútorlapból készült.
002
(üzletberendezés #088)
Retró üzletberendezés felsőfokon A hajlított design, az ütős színek és minőségi felület kialakítása tökéletes hátteret biztosít ennek a közép és felsőkategóriás szemüvegkereteket és lencséket árusító üzletnek. A bútorok anyaga MDF lap, fukszia és fekete színre festve, majd fényesre polírozva. A lábazat szálcsiszolt alumíniumból dekorból készült, ez jól bírja a gyűrődést. A szemüvegkereteket fehér, vagy a kerek tárolóban például üveg polcokon helyezték el, így az egész mintha lebegne a levegőben. A harsány színek és a fehér háttér, valamint az ügyes megvilágítás elegáns és vidám környezetet teremt, különösen, ha belegondolunk, milyen egy átlagos látszerész üzlet.