Konyhabútor

Konyhabútor

001
(konyha #087)

L alakú konyhabútor beépítés.

Ez a nemes anyagból gyártott konyhabútor konstrukció tartalmaz mindent, amire csak szükség lehet egy konyhában. Van itt beépített mikró, hűtő, sütő és mosogatógép, kamraszekrény a befőtteknek, megannyi fiók az edények tárolásához, a sarokelemben 3/4-es kör kosár, palacktartó kosarak, dekoratív evőeszköztartó és egy automata szelektív hulladékgyűjtő.
Azonban a konyhabútor - anyaghasználatának köszönhetően - a funkcionális modernség ellenére is időtálló hangulatot sugároz. A tömör cseresznyefa és cseresznye furnér felületeket eredeti, natúr színükben hagytuk, felületüket csupán selyemfényű lakkal kezeltük, ami megóvja a konyhabútort a magas páratartalomtól és a konyhában használatos egyéb anyagoktól (víz, zsír, citrom, ecet, stb.), ugyanakkor hagyja érvényesülni a nemes fa gyönyörű erezetét. Az idő múlásával ez a konyhabútor csak még szebb lesz, színe érettebbé válik.
Az összes ajtó és fiók önbehúzós, gázcsillapítású vasalatokkal szerelt, így nincs ajtócsapkodás, sem nyitva felejtett fiók. A világítást a felső elemeket lezáró díszlécbe süllyesztettük.
L alakú konyhabútor beépítés
Családi konyhabútor beépített tűzhellyel
002
(konyha #075)

U alakú konyhabútor beépítés

Adott egy 7,2 m2 alapterületű, 2.8 m belmagasságú konyha, amiben a konyhabútort egy 4 tagú család mindennapos, intenzív használatának megfelelően kell kialakítani. Az ideális helykihasználás és komfortos használat érdekében U alakú konyhabútor beépítést készítettünk, kihasználva a teljes belmagasságot és a helyiség egyéb adottságait. Az étkező felőli oldalt egy magasított, L alakú pult zárja le, amelynek magassága 115 cm, a normál konyhapult pedig 90 cm magas. A konyha teljes mértékben gépesített: beépített tűzhely, borhűtő és mosogatógép, szekrénybe rejtett szagelszívó, a magasított polcon pedig mikrohullámú sütő segíti a komfortos használatot. A konyhabútor frontfelülete és maga a bútortest magasfényű beige bútorlapból, a 4 cm vastagságú munkapult diófa mintázatú dekorlemezből készült. Az L alakú magasított pult – amit fém oszlop támaszt meg az egyik végén – alumíniumhatású dekoréllel láttuk el, ez alá kerültek beépítésre a konnektorok és a világítás. A felső szekrények ajtajainak egy része alu keretes, savmaratott üvegből, míg másik része bútorlapból készült, de valamennyi felfelé nyílik, egészen vízszintes állásig. A rolós szekrény szálcsiszolt, eloxált alumínium redőnnyel készült, ez bújtatja a konnektorokat és háztartási kisgépeket. A teljes konyhabútor egységes, alumíniumhatású lábazattal lett ellátva. Az alumínium fogantyúk a bútorlap élébe marva, a felső szekrényajtóknál alul, az alsó szekrényajtóknál felül kerültek elhelyezésre. Nem lehet beléjük akadni, mivel nem állnak ki a konyhabútor síkjából. Az összes ajtó és fiók önbehúzós, gázcsillapítású szerelvénnyel van ellátva, aminek köszönhetően használatuk csendes, nem fordulhat elő ajtóbecsapódás. A sarokelemekben kihajtható fém kosarak biztosítják a jobb helykihasznált.
003
(konyha #008)

Szürkés tölgy színű konyhabútor laminált bútorlapból

A konyhabútor lábazata, a munkapult és a felső takaró wenge színű laminált bútorlapból készült. A fogantyúk élbemart, eloxált alumíniumból vannak. Beépített részek: teleszkóposan felnyíló ajtók, kihúzható kamraszekrény, alumínium redőny.
Bordóra festett konyhabútor - MDF frontok, önbehúzós fiókok
004
(konyha #007)

Festett konyhabútor

Fényes bordó színűre festett MDF frontok, aluszínű laminált korpuszok. A szálcsiszolt alumínium lábazat, és a savmaratott üveggel készült alumínium keretes ajtók letisztult, elegáns küllemet adnak a konyhabútornak. Az ajtók, fiókok itt is önbehúzós csillapítással működnek. Beépített részek: rozsdamentes acél evőeszköztartó, automata sarokelem, kihúzható kamraszekrény, automata szelektív hulladékgyűjtő, és tányértartó.
005
(konyha #006)

Cseresznyefa konyhabútor

Érett cseresznye színűre pácolt, selyemfényű lakkozással felületkezelt, tömör kazettás cseresznyefa frontokkal készített konyhabútor önbehúzós csillapítású ajtókkal és fiókokkal. Beépítve: kihúzható kamraszekrény, rozsdamentes acél evőeszköztartó, automata sarokelem.
Konyhabútor cseresznyefa színben
Tömör tölgyfa konyhabútor felületkezelve
006
(konyha #005)

Épített konyhabútor

Sötétbarnára pácolt tömör tölgyfa konyhabútor selyemfényű lakkozással. Beépített termékek: félkör-kosár és két- illetve háromrészes, kihúzható palacktartó.
007
(konyha #004)

Dió színű konyhabútor laminált bútorlapból

A bútorfrontok élei alumínium T-léc zárással készültek, a munkapult alumíniumhatású, a lábazat szálcsiszolt alumínium. Az összképet a süllyesztett alumínium fogantyúk teszik teljessé. A felső üvegajtók alumínium kerettel és dekoratív savmaratott üveggel készültek. Beépítés: 15-ös és 30-as kihúzható palacktartó, félkör-kosár.
Alumínium lábazattal ellátott dió konyhabútor laminált bútorlapból
Furnéros konyhabútor cseresznye színű páccal
008
(konyha #003)

Cseresznye furnéros konyhabútor

Sötét cseresznyére pácolt, selyemfényű lakkal kezelt, kazettás frontú konyhabútor. Kihúzható kamraszekrény, félkör-kosár, belső világítás, kihúzható palacktartó és fűszer fiók fokozza a praktikus használatot.
009
(konyha #002)

Tölgyfa konyhabútor natúr színben

Natúr színű, selyemfényű lakkal védett tömör tölgyfa frontok, rusztikus korona és fénycső takarás, tömör gránit munkapult. Beépített termékek: kihúzható palacktartó, 3-as körkosár.
Tölgyfa konyhabútor natúr színben
Barna beépített konyhabútor tölgyfából
010
(konyha #001)

Tölgyfa konyhabútor

Sötét barnára pácolt tölgy selyemfényű lakkozással, beépített két- és háromrészes kihúzható palacktartóval, fűszer fiókkal, hűtővel, kihúzható páraelszívóval.