Irodabútor

Irodabútor

001
(iroda #090)

Minimál-retró recepciós pult

Ez a recepciós pult, valamint környezete a retró és a minimál stílus ötvözésének elegáns párosítása. A lekerekített formavilág a ’60-as éveket idézi, az akkoriban domináns, rikítóan harsány színek mellőzésével. A kanapék közé helyezett dohányzóasztal is illeszkedik ehhez; az ember szinte kedvet érez, hogy mellé álljon és rátámaszkodjon, vagy végigsimítsa kezével... A rideg és elutasító szögletes formákkal ellentétben ez az irodabútor hívogató, barátságos hangulatú. A színösszeállítás szolid, visszafogott, meleg árnyalatokkal dolgozik - krém, zebrano, közép- és sötétbarna) némi szürke és alumínium színnel, hogy illeszkedjen az üzleti szférához. Az irodabútor készítéshez használt anyagok strapabíróak, a pultméret minden tekintetben megfelel az egyszemélyes munkahely alapvető követelményeinek, a pult mögött elhelyezkedő, beépített szekrényekben pedig rendezetten tárolható minden szükséges kellék. A fűtő- és hűtő berendezést az irodabútor ugyanezen, beépített része rejti. A szekrények fogantyúinak színe megegyezik a lábazat fém színével, és süllyesztett mivoltuknak köszönhetően nem lehet beléjük akadni. Modern, ergonómikus és barátságos irodabútor összeállítás. Tervező: Blue Bussines Interior Kft.
Irodabútor - recepciós pult, minimal - retró irodabútor
Vezetői irodabútor
002
(iroda #086)

Vezetői irodabútor

Ez az elegáns, ugyanakkor visszafogott, nem hivalkodó irodabútor remekül tükrözi vezető beosztásban lévő használója presztízsét. Az asztallapot alumínium elemek emelik a levegőbe, így az íróasztal nagy mérete dacára is könnyed. Az alumínium anyag visszaköszön az asztal lábain és a süllyesztett fogantyúkon is, a harmonikus összképpel tovább fokozva az irodabútor eleganciáját. Az iratszekrény süllyesztett fogantyúi komfortossá teszik a használatot, hiszen sem a forgószékkel, sem ruhával nem lehet beleakadni a kiálló részekbe. Praktikus megoldás a fiókok felett kialakított nyitott rész; a polcokon kézre esnek a sűrűbben használt irodaszerek és dossziék, de mégsem keltik rendetlenség látszatát.
003
(iroda #074)

Dekorborítású recepciós pult

Elegáns és tartós recepciós pult a funkcionalitás jegyében: irodabútor egy élénk vendégforgalmat bonyolító szolgáltató cég részére. A bútorlapokból és dekorlemezzel burkolt lapokból készített felületeknek köszönhetően az irodabútor tömör, masszív hatású, és tökéletesen bírja az intenzív használatot. A pult lábazata igen elegáns és mutatós a szálcsiszolt alumínium dekor borítással, a pult belső oldalán lévő fiókok pedig gázcsillapítású önbehúzós rendszerrel készültek a komfortos és csendes használat érdekében. Az alkalmazott színek visszafogottak, az irodabútor kellemes és professzionális hangulatot áraszt a középbarna (Romana cseresznye) és a magasfényű lakkal bevont grafitszürke felületek kombinációjával. A faliszekrény felülete egyedivé és kifinomulttá teszi az összképet a belemart hullámminta révén. Tervező: Arkitektor Kft.
Elegáns irodabútor, recepciós pult
Irodabútor, szekrény tárgyalóhelyiségbe
004
(iroda #073)

Minimál stílusú tárgyalói irodabútor berendezés

Tárgyalóhelység berendezés 8 fős tárgyalóasztallal és beépített szekrénnyel. Az asztal 240 x 240 cm, így méretei és az asztallábak közt áthidalandó táv figyelembe vételével az alapszerkezetet fémből készítettük, erre került azután a bútorlap és a dekorlemez „öltözék”. A fémszerkezet nem látható. Ezzel az elegáns megoldással impozáns, légiesnek ható irodabútor született, amely azonban rendkívül tartós és strapabíró, kibírja a gondatlan használatot és nagyfokú igénybe vételt is. Az asztallap Trespa bútorlappal burkolt - ezt az anyagot elsősorban épülethomlokzatoknál alkalmazzák -, ami rendkívül tartós és nagyfokú kopásállósággal bír. Az asztal középbarna árnyalatú, középső betétje rejti az elektromos csatlakozás és az internetkapcsolat bemeneteit. A betét nyomásra nyílik. Az MDF-ből készült irattartó szekrény front magasfényű grafitszürke festéssel lett ellátva, az ajtók fogantyú nélküliek, így nem törik meg az elegáns, egységes felület. Az ajtók nyomással nyithatóak. A középen lévő díszítőelem keretét középbarna bútorlap, hátlapját beige-re festett MDF alkotja, amibe a recepciós pulton lévő dekorációhoz hasonló egyedi mintát martunk. A fülke maga rejtett világítással készült, a szekrény lábazatát szálcsiszolt alu dekorral készítettük. Az irodabútor matt és magasfényű grafitszürke, középrbarna faminta és egyedi mintával mart beige színekkel operál; profizmus és megbízhatóságot, gazdagságot sugallva, de nem vonva el a figyelmet az irodában zajló tevékenységtől. Tervező: Arkitektor Kft.
005
(iroda #065)

Recepciós pult

Irodabútor laminált bútorlapból, natúr cseresznye színben.
Irodabútor cseresznye bútorlapból
Tárgyalóasztal - cseresznye színű irodabútor
006
(iroda #064)

Tárgyalóasztal

Irodabútor natúr cseresznye színben, szintén laminált bútorlapból. Elosztó és Internet csatlakozó az asztallapba süllyesztve.
007
(iroda #063)

Recepció, ruhatár

Natúr színű dió furnérral készült irodabútor selyemfényű lakkozással. (Pest Megyei Könyvtár, Szentendre)
Ruhatár, recepció - dió irodabútor
Irodabútor - bükk réteges lemezből készült irodai recepciós pult
008
(iroda #062)

Bükk furnér recepciós pult

Natúr színű bükk furnér, illetve bükk furnéros rétegelt lemezekből készített recepciós pult magas kopásállóságú, selyemfényű lakkozással és szálcsiszolt alu lábazattal.
009
(iroda #061)

4 fős munkaasztal

Dolgozói irodabútor világos bükk és zöld bútorlapból, alumínium „T” lábakkal. (Groupama Biztosító Zrt. - Bp. XI. Hazsabégi út)
Munkaasztal - irodabútor 4 fő részére
Vezetői irodabútorok - Wenge furnéros irodabútor család
010
(iroda #060)

Wenge furnéros vezetői irodabútor család

Komplett irodabútor összeállítás natúr színben, selyemfényű lakkozással. Az irattartó szekrényen alu keretes ajtó.